AeL ISTeEurope Awards WSA ICT IPMA IT-Excellence Award
SIVECO RomaniaSIMAVI

Tutoriale ASM

Descărcare versiune offline

Versiunea offline poate fi descărcată aici.

 

Neangajarea răspunderii

SIVECO Romania SA a lansat această secţiunecu scopul de a înlesni accesul clienţilor la tutorialele de utilizare a aplicaţiilor AeL, ASM, aplicaţiilor utilitare şi a altor instrumente de tehnologia informaţiei. Informaţiile prezentate în această secţiune pot fi folosite doar în scop educativ, fiind interzisă folosirea lor în scop comercial. Informaţiile oferite pe acest site sunt actualizate la intervale regulate de timp. Dacă totuşi sunt semnalate erori, administratorul va încerca corectarea promptă a acestora. Cu toate acestea, SIVECO Romania SA nu îşi asumă nici o răspundere cu privire la informaţia aflată în această secţiune.

Informaţia oferită:

Administratorul nu îşi asumă nici o răspundere în cazul în care anumite tutoriale şi informaţii sunt furnizate cu întârziere, sunt pierdute, şterse sau nu pot fi stocate pe server din orice motive. De asemenea, nu îşi asumă nici o răspundere pentru consecinţele care pot apărea din cauza întârzierii, pierderii sau inexactităţii tutorialelor şi informaţiilor publicate sau existente în prezenta secţiune.

Utilizatorii vor folosi tutorialele şi informaţiile furnizate în cadrul secţiuniipe propria răspundere, doar în scop educativ, iar în cazul unei daune generate de utilizarea tutorialelor sau informaţiilor furnizate utilizatorii acceptă că SIVECO Romania SA va fi absolvit de orice răspundere.

Noţiunea de neangajare a răspunderii nu se răsfrânge şi asupra obligaţiei SIVECO Romania SA de a respecta legislaţia în vigoare şi nu poate exclude obligaţiile SIVECO Romania SA impuse de lege.