AeL ISTeEurope Awards WSA ICT IPMA IT-Excellence Award
SIVECO RomaniaSIMAVI

Prezentare AeL Enterprise

IST Prize

AeL face ca toţi angajaţii unei companii, indiferent unde se află (sediu central, filiale, puncte de lucru sau reprezentanţe), să beneficieze de acelaşi curs, de aceeaşi informaţie, să fie instruiţi la fel. Adică, să aplice aceleaşi proceduri şi să fie influenţaţi de aceeaşi cultură a firmei sau instituţiei.
Indiferent că se întâlnesc într-o sală de curs sau că rămân la birourile proprii, pentru că îi reuneşte o platformă de instruire: Advanced eLearning.

AeL:

În Septembrie 2004, AeL a fost nominalizat la European IST Prize de către Comisia Europeană, recunoaştere echivalentă Oscarului pentru IT.

AeL este un instrument complementar, nu un trainer digital, şi nu urmăreşte să ia locul instructorului în vreun fel.
El „ştie” cine se instruieşte, ce a învăţat, ce calificative a obţinut, ce porţiuni de curs ar trebui să repete ca să progreseze, ce ar mai trebui să ştie.

Faţă de alte produse similare, AeL oferă o imagine globală asupra structurii organizaţionale a firmei, a planului de dezvoltare a carierei pentru fiecare angajat şi a traiectoriei profesionale a acestuia.

Prin bibliotecă, AeL permite accesul la o bază de informaţii imensă.
Biblioteca AeL:

Înainte de a pleca spre tine, AeL a fost mai întâi testat îndelung în interiorul companiei, iar rezultatele au fost remarcabile. Suntem convinşi că AeL va avea acelaşi succes în rândul organizaţiei tale, şi că vei avea succes folosindu-l!