AeL ISTeEurope Awards WSA ICT IPMA IT-Excellence Award
SIVECO RomaniaSIMAVI

Evenimente AeL Educaţional

 
        1   2   3   4   5      

 

Bucureşti, 7 Aprilie 2011 - 6 Mai 2011

SIVECO Romania lanseaza un concurs de creatie 2D şi 3D

SIVECO Romania, cea mai mare casă de software din România, lansează un concurs de design grafic, oferind premii în valoare de 1.800 de Euro şi şansa de angajare a trei tineri talentaţi în cadrul companiei.


 

E144 stand, Olympia, London, UK, 12 Ianuarie 2011 - 15 Ianuarie 2011

SIVECO Romania va prezenta solutiile sale inovatoare de eLearning in cadrul BETT Show

SIVECO Romania va prezenta solutiile sale inovatoare de eLearning in cadrul BETT Show (Londra, 12-15 ianuarie), cea mai mare expozitie de tehnologia educatiei din lume. Va invitam la standul nostru E144 (parter) pentru a vedea, explora si descoperi cele mai noi tehnologii aplicate in educatie.


 

Airport Expo, Dubai, UAE, 23 Februarie 2010 - 25 Februarie 2010

SIVECO Romania participă la GESS 2010, cel mai important eveniment educaţional din Orientul Mijlociu

În perioada 23-25 februarie 2010, SIVECO Romania va participa la Gulf Education Supplies and Solutions, cel mai important eveniment educaţional din Orientul Mijlociu. Vă aşteptăm la Dubai Airport Expo, la standul Ministerului Educaţiei UAE - D50 şi Microsoft - F55, pentru a testa soluţiile inovatoare AeL.


 

Dubai, Emiratele Arabe Unite, 18 Octombrie 2009 - 22 Octombrie 2009

SIVECO Romania participă la cel mai mare târg IT din Regiunea Golfului

În cadrul GITEX TECHNOLOGY din Dubai compania noastră prezintă soluţia de eLearning AeL

Săptămâna tehnologiei s-a mutat în Emiratele Arabe Unite. SIVECO Romania participă la Târgul Gitex, cea mai importantă manifestare din domeniul IT din Orientul Mijlociu, Africa şi Asia de Sud, care are loc în aceste zile la Dubai. Peste 3.000 de companii din toată lumea oferă vizitatorilor cele mai noi produse şi servicii din domeniul tehnologiei informaţiei, educaţiei şi inovării


 

Dubai, Emiratele Arabe Unite, 10 Martie 2009 - 12 Martie 2009

Expoziţia GESS 2009 - Gulf Education Supplies and Solutions

Tema evenimentului: Gulf Education Supplies and Solutions (GESS), cea mai importantă expoziţie educaţională din Orientul Mijlociu este organizată sub înaltul patronaj al Şeicului Mahammed bin Rashid Al Maktoum, Vice Preşedinte, Prim Ministru şi Conducător al Dubaiului. Bugetele impresionante pe care ţările din zona Orientului Mijociu le alocă educaţiei (peste 30 de miliarde de dolari anual), fac din acest eveniment punctul de întâlnire al celor mai importanţi dezvoltatori de soluţii educaţionale din întreaga lume şi al beneficiarilor viitoarelor proiecte de anvergură.


 

Bucureşti, România, 6 Martie 2009 - 7 Martie 2009

Promovarea şi formarea de capital uman pentru o dezvoltare durabilă a societăţii cunoaşterii, în Europa de Sud-Est

Tema evenimentului: Evenimentul a vizat promovarea importanţei dezvoltării capitalului uman şi modernizarea învăţământului profesional şi tehnic, în vederea creării unei economii a cunoaşterii durabile concomitent cu dezvoltarea socială regională. În cadrul sesiunilor de conferinţe şi workshop-uri au fost prezentate cele mai recente proiecte şi soluţii pentru dezvoltarea capitalului uman în zona Europei de SE ca o componentă esenţială a procesului de incluziune în zona europeană.


 

Emiratele Arabe Unite, Dubai, 26 Ianuarie 2009 - 28 Ianuarie 2009

Forumul „eLearning Excellence in the Middle East”

Tema evenimentului: Cu bugete ce depăşesc 30 de miliarde de dolari şi strategii fundamentate pe termen lung privind dezvoltarea sistemelor de învăţământ, ţările din Orientul Mijlociu îşi selectează cu multă exigenţă partenerii, în rândul companiilor capabile să implementeze şi să localizeze proiecte complexe destinate eficientizării sistemelor naţionale de învăţământ.


 

România, Bucureşti, 26 Ianuarie 2009 - 26 Ianuarie 2009

Lansare Portal Moisil

Tema evenimentului: La liceul bucureştean „Grigore Moisil”, a avut loc lansarea oficială a primului portal educaţional din România de tip „Learning Gateway” - „portal.moisil.ro”- o resursă didactică la îndemâna profesorilor elevilor şi părinţilor.


 

UK, Londra, 14 Ianuarie 2009 - 17 Ianuarie 2009

BETT 2009

Tema evenimentului: BETT 2009, cea mai importantă expoziţie dedicată utilizării tehnologiei în educaţie, gazduieşte anual, lansări de produse educaţionale revoluţionare ce încurajează utilizarea tehnologiei moderne pentru dezvoltarea de sisteme de învăţământ adaptate secolului XXI.


 

Germania, Berlin, 3 Decembrie 2008 - 5 Decembrie 2008

Online Educa Berlin 2008

Tema evenimentului: Între 3 şi 5 decembrie s-a desfăşurat la Berlin cea de-a XIV-a ediţie a „Online Educa Berlin”, Conferinţa Internaţională de Instruire şi Educaţie asistată de calculator.


        1   2   3   4   5