AeL ISTeEurope Awards WSA ICT IPMA IT-Excellence Award
SIVECO RomaniaSIMAVI

Elemente componente

Ael Educaţional este o platformă complexă care oferă posibilitatea unui proces de învăţare facil pentru elevi şi aduce un instrument util şi suplimentar de predare pentru profesori. AeL Educational este structurat pe patru categorii de elemente componente: biblioteca virtuală, clasa virtuală, administrare şi testare. În plus, conţine un dicţionar integrat cu toate celelalte module.


 

Clasa virtuală

AeL permite învăţarea sincronă, în cadrul unei clase virtuale, indiferent de locaţia participanţilor la instruire.

 
Click pentru versiunea mărită

Detalii


 

Testare şi evaluare

AeL permite testarea electronică a elevilor, precum şi asistenţă pentru notare.

Click pentru versiunea mărită

Detalii


 

Biblioteca virtuală

AeL îţi pune la dispoziţie o bibliotecă virtuală care oferă posibilitatea de a fi adaptată, configurată şi indexată, în funcţie de necesităţile fiecărui utilizator.

Click pentru versiunea mărită

Detalii


 

ASM - AeL School Manager (Secretariat)

Oferă posibilitatea gestionării informaţiilor privitoare la elevi, profesori, clase, organizare şcolară, precum şi statistici.

Click pentru versiunea mărită

Detalii


 

Administrare

Platforma AeL Educational nu oferă numai cursuri electronice, o puternică bază de date, editoare pentru toate componentele şi testare electronică, ci şi administrarea tuturor resurselor implicate.

Click pentru versiunea mărită

Detalii


 

Rapoarte

Această secţiune este destinată rapoartelor şi statisticilor cu privire la desfăşurarea procesului de instruire din cadrul instituţiei (gradul de parcurgere sau finalizarea cursurilor, utilizatorii implicaţi în procesul de instruire).

Click pentru versiunea mărităForum de discuţii

Reprezintă o modalitate de comunicare în cadrul instituţiei, public sau în grupuri dedicate, unde pot fi postate informaţii utile atât pentru persoanele direct implicate în procesul de training cât şi pentru ceilalţi angajaţi astfel încât să contribuie la mai buna informare în cadrul organizaţiei şi la consolidarea spiritului de echipă.

Click pentru versiunea mărită


 

DICTUS

Acest modul facilitează găsirea rapidă şi uşoară a informaţiilor într-un volum foarte mare de date.

Click pentru versiunea mărită

Detalii