AeL ISTeEurope Awards WSA ICT IPMA IT-Excellence Award
SIVECO RomaniaSIMAVI

Soluţii şi servicii de eLearning

SIVECO Romania oferă o nouă abordare în educaţia bazată pe calculator atât pentru sistemul educaţional cât şi pentru companiile publice şi private, prin puterea şi flexibilitatea soluţiei sale de eLearning AeL. Pentru a asigura eficacitatea unor implementari ample, SIVECO Romania oferă soluţii integrate: Sistem de Management al Instruirii, Sistem de Management al Conţinutului Educaţional, Colaborare, Portaluri Educaţionale, o librărie cu peste 16.000 de obiecte de învăţare interactivă, Managementul Examinărilor, Management Educaţional, Sistem de Analiză în Educaţie, Sistem de Management Şcolar.

AeL Educaţional este un sistem complex şi complet de gestiune a instruirii şi conţinutului educaţional multimedia. Sistemul poate fi folosit cu succes de orice instituţie de învăţământ şi poate fi tradus şi personalizat pentru orice ţară sau regiune.

Rezultate remarcabile:

Cazuri de succes:

SEI - Sistem Educaţional Informatizat este cel mai eficient program de eLearning implementat pentru Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării din România. Proiectul este integrat cu strategia naţională de educaţie şi se axează pe educaţia digitală a populaţiei, având ca scop introducerea şi îmbunătăţirea utilizării tehnologiei informaţiei în procesul educaţional. AeL a fost ales de către Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării drept coloana vertebrală a programului de informatizare a învăţământului preuniversitar din România - mai multe detalii pe portalul SEI sau în broşura SEI în format PDF.

Emiratele Arabe Unite - Portal Educaţional Naţional şi conţinut educaţional interactiv în limba arabă şi engleză

Cipru - Platformă integrată de eLearning conţinut educaţional interactiv în limba greacă

Azerbaidjan - soluţie integrată de eLearning pentru managementul sistemului educaţional naţional

Republica Moldova - platformă integrată de eLearning şi conţinut educaţional

Continuă spre "Prezentarea AeL Educaţional"